Qui som


Som una consultora de màrqueting que neix a l’any 2012 amb la missió d’ajudar i acompanyar a les petites i mitjanes empreses en la definició i posada en marxa de campanyes comercials, estratègiques i de marketing per poder orientar-se als seus clients i posicionar-se en el mercat.

Treballem també per ajudar a la transformació digital de les empreses. Fem acompanyament en els processos d’adaptació i implementació, definint els objectius, creant una estratègia i portant a terme l’assoliment digital.

Tenim un fort compromís amb el sector emprenedor, fent d’orientadors en les seves propostes de negoci, ajudant-los a visualitzar la idea, conceptualització, establir el marc teòric i pràctic i definir les estratègies d’entrada al mercat.

Formem i capacitem als equips de treball de les empreses per gestionar de la manera més eficaç el procés comercial i de marketing i assolir els objectius de negoci internament.

L'empresa en dades

2012

Fundació d'Inbox Publicitat


2014

Rebem el reconeixement d'empresa socialment responsable per la nostra aposta per la ètica i la RSC.


2016

Incorporem el departament de Formació per empreses de Mentoria per emprenedors


2019

Ens instal·lem a les noves oficines en un centre empresarial a la ciutat de Mataró i ampliem el nostre equip web, SEO i de disseny d'ecommerce


2021

Col·laboració amb administracions públiques per la implementació d'estratègies digitals en el sector del retail.

2022

L’any 2022 és important per nosaltres perquè complim 10 anys. Ha estat una dècada de molt aprenentatge, creixement, vivències i experiències i estem emocionats de seguir compartint tot això durant molts anys més. I és per això que ens hem posat alguns reptes per aquest 2022.

  • Renovar el nostre compromís amb la RSC i obtenir el certificat de qualitat en els processos.
  • Implementar la nostra pròpia plataforma de formació digital per a empreses.
  • Ampliar l’equip per oferir més serveis.

L'equip

Inbox Publicitat està liderat per Dolors Guillen, fundadora de l’empresa al 2012 i que compta amb una àmplia experiència en el camp del marketing estratègic, la comunicació i la publicitat degut a la seva implicació en projectes en petites, mitjanes i grans empreses, de diferents sectors, públiques i privades.

És llicenciada en Publicitat i RRPP, Postgrau en Social Media Strategist i Màster en Direcció de les Organitzacions en l’Economia del Coneixement. Treballa constantment per ajudar a les empreses i orientar-les en el seu camí d’entrada i manteniment en el mercat.

També és docent d’assignatures de Marketing, Social Media, Perfils d’Audiència, SEM i Comunicació Digital a postgraus i màsters a la UB, UPC, UOC, ESRP, EADA i diversos centres de negocis i centres educatius.

L’equip que treballa fent cada dia més gran Inbox Advertising és multidisciplinar, abastant les diferents àrees que complementen una estratègia de marketing: disseny, projectes web, publicitat, comunicació, gravació corporativa i comercial, noves tecnologies, realitat virtual, IoT, creació i gestió d’esdeveniments…

Treballem amb autònoms professionals, agències especialitzades, startups tecnològiques i empreses multisectorials que fan que els serveis siguin totalment integrals i s’adaptin a totes les necessitats dels nostres clients.

Volem ser el teu company de viatge empresarial sempre amb la voluntat de sumar per arribar molt més lluny!