Màrqueting


El màrqueting és una de les branques més importants de la comercialització i promoció d’una empresa, producte, servei o marca. A Inbox Advertising som conscients de la necessitat d’estudiar el mercat, la competència, l’audiència i tots aquells elements que permetin que una empresa pugui ser competitiva al mercat i al seu sector.

Desenvolupem Plans de màrqueting i màrqueting digital basats en l’estratègia personalitzada de cada client, adaptant el full de ruta i elaborant la guia que faci de fil conductor al negoci per establir-se amb èxit.

Treballem cada estratègia de màrqueting con un element únic, i partim sempre de la investigació i la recerca del mercat i de les particularitats de cada servei i producte. Anàlisi, rigor i adaptabilitat son trets característics de cada projecte que surt del nostre despatx.

Serveis de màrqueting

Els serveis de màrqueting que posem al teu abast son els següents:

Plans de màrqueting i màrqueting digital

Estratègies i fulls de ruta en base al model de negoci i els objectius empresarials. Analitzem l’empresa i tots els elements interns i externs vinculats, definim l’audiència i el tipus de comprador al que es vol arribar, seleccionem canals d’acord amb les necessitats i recursos i planifiquem les línies d’acció a portar a terme.

Plans de social media

Estratègies definides per a la presència d’una marca a les xarxes socials. Treballem els diferents medis socials i establim un relat per assolir objectius de reputació de marca, posicionament, conversió i venda entre d’altres. Estructurem accions de continguts i sistemes de comunicació, gestió i crisi.

Guies d'estil i manuals de comunicació

A partir del coneixement de la marca i el model de negoci definim els manuals corporatius de gestió i acció per tal de treballar de manera unificada i amb rigor qualsevol posada en escena, ja sigui digital o analògic.

Assessorament extern

Som una consultora que està al costat de l’empresa en tot moment i que actuem també com a assessors externs durant la implantació dels plans estratègics. Sessions de treball conjunt, formació a l’empresa, anàlisi de les accions portades a terme i planificació d’accions futures.