Qui-Som-inboxpublicitat

QUI SOM

“Volem ser el teu company de viatge empresarial sempre amb la voluntat de sumar per arribar molt més lluny”

QUI SOM

Som una consultora de màrqueting que neix a l’any 2012 amb la missió d’ajudar i acompanyar a les petites i mitjanes  empreses en la definició i posada en marxa de campanyes comercials, estratègiques i de marketing digital per poder orientar-se als seus clients i posicionar-se en el mercat.

Treballem per ajudar a la transformació digital de les empreses. Fem acompanyament en els processos d’adaptació i implementació, definint els objectius, creant una estratègia i portant a terme l’assoliment digital. Tenim un fort compromís amb el sector emprenedor, fent d’orientadors en les seves propostes de negoci, ajudant-los a visualitzar la idea, conceptualització, establir el marc teòric i pràctic i definir les estratègies d’entrada al mercat.

Formem i capacitem als equips de treball de les empreses per gestionar de la manera més eficaç el procés comercial.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-Dolors

Direcció

Dolors Guillen, fundadora de l’empresa al 2012 i que compta amb una àmplia experiència en el camp del marketing estratègic, la comunicació i la publicitat degut a la seva implicació en projectes de petites, mitjanes i grans empreses, de diferents sectors i amplituds.

És llicenciada en Publicitat i RRPP, Postgrau en Social Media Strategist i Màster en Direcció de les Organitzacions en l’Economia del Coneixement. Treballa constantment per ajudar a les empreses i orientar-les en el seu camí d’entrada i manteniment en el mercat.

També és docent d’assignatures de Marketing, Social Media, Perfils d’Audiència, SEM i Comunicació Digital a postgraus i màsters a la UB, UPC, UOC, ESRP i diversos centres de negocis i centres educatius.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-06

Disseny web/ecommerce

Ens encarreguem de plantejar, dissenyar i posar en marxa el teu lloc web o botiga online. Un equip de programadors treballarà per trobar l’espai i la composició ideal per arribar al teu client. Des del departament de Marketing ens donen recolçament per orientar els missatges, la composició i la navegació i aconseguir optimitzar les visites i convertir-les en clients.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-07

Social Media

Som un equip de perfils professionals de diferents sectors, cadascun especialitzat en una àrea i en la gestió de comunitats socials. Estem al teu costat per acompanyar-te a créixer a les xarxes socials aportant coneixement de temàtiques específiques i treballant amb les eines adequades per optimitzar la teva presència online.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-05

Marketing

Professionals en l’àrea del Marketing i el Marketing Digital treballem per crear la millor estratègia pel teu negoci. Definim les accions, li donem un escenari i un canal i les portem a terme tot just amb la coordinació amb la resta de departaments.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-01

Fotografia

Des d’aquí preparem la teva sessió de fotografia per obtenir un material visual òptim per a la teva web o botiga online. Preparem tot el setup i comptem amb material fotogràfic idoni i professionals per captar l’essència de la teva marca, dels teus productes o dels teus serveis.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-02

Transformació Digital

Som un grup ampli de diferents professions per adaptar la teva empresa als nous models de mercat, nous consumidors i noves formes d’organitzar-se empresarialment. Treballem en l’àrea de la tecnologia, però també amb el talent i les persones dels vostres equips per aconseguir una plena transformació de tota la organització.

Avatar-quienes-somos-inboxpublicitat-03

Publicitat

Plans de mitjans, campanyes de publicitat a mitjans convencionals o mitjans digitals, anuncis i tot el que necessites per arribar al teu públic a través de la publicitat. Treballem amb els principals proveïdors d’espais i amb un equip certificat en planificació d’anuncis online.

Contacte