MISSIO-VISSIO-VALORS-inboxpublicitat

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

“Som un company de viatge dels negocis que aposten per la transformació digital i la formació pel creixement empresarial.”

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Missió:
La nostra missió es centra en acompanyar als nostres clients en els seus processos estratègics en els camps del màrqueting digital i analògic, xarxes socials, comunicació i publicitat. Creem valor pels nostres clients i per a les seves marques amb l’objectiu de fer-los créixer.

Visió:
Continuar sent un partner de confiança, un company de viatge dels negocis que aposten per la transformació digital i la formació pel creixement empresarial.

Valors:
Basem el nostre treball en els següents valors:

 • Transparència

  Els processos i les metodologies de treball son base fonamental en el nostre treball. La comunicació compartida i la transparència generen l’equilibri ideal entre el client i nosaltres.

 • Compromís

  Som el teu partner de confiança i com a tal ens comprometem amb tot el teu negoci, des de les àrees en les que col·laborem fins al model global de negoci.

 • Principis ètics

  Partim de la base del Codi d’Ètica Professional del Col·legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya, on estem col·legiats, i que ens marquen les bones pràctiques a portar a terme durant l’exercici de la nostra activitat professional.

 • Proximitat

  Vetllem per crear un vincle de confiança i proximitat que ens fa poder treballar de manera més estreta, amb valors compartits i que siguin la base del bon desenvolupament de la relació.

Contacte